Maandagavond, iets na zes, heeft er een gezinsdrama afgespeeld in Dordrecht. Het gezin van vier slachtoffers zijn allemaal overleden.

Gisteravond was er al bekend gemaakt dat de mogelijke schutter, de man in het gezin was. Hij was politieagent en is zelf ook overleden. Zijn kinderen, twee meisjes, van acht en twaalf, overleefde het drama niet.

De 28- jarige ex-vriendin van de agent, was nog met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Maar helaas heeft het Openbaar Ministerie deze ochtend bevestigd dat zij in de nacht van maandag op dinsdag is overleden.

De burgemeester van Dordrecht, Wouter Kolff, heeft via Twitter laten weten mee te leven met de betrokkenen. Hij zegt geraakt te zijn door het “zeer heftige incident” en is ’s avonds naar de Heimerstein, de straat waar het gezinsdrama zich voltrok, gegaan.