Yes! De opnames van het nieuwe seizoen van ‘Undercover’ is in volle gang. Daar zijn we natuurlijk al heel blij mee, maar we weten nu ook al waar het seizoen voornamelijk over zal gaan.

De Nederlands-Vlaamse serie die begin dit jaar op Netflix verscheen werd al snel razend populair. Nu, een half jaar later, zijn ze dus alweer druk bezig met het tweede seizoen. Om jullie toch nog even te helpen herinneren waar het eerste seizoen over ging zie je hier de trailer.

Maar waar gaat seizoen 2 nou over?

Seizoen twee speelt zich een jaar later af na het einde van het eerste seizoen.

Kim de Rooij (Anna Drijver) werkt ondertussen niet meer als agent. Zij is gaan werken voor een mensenrechtenorganisatie. Bob (Tom Weas) is nog steeds een agent. Kim ontdekt een illegale wapenhandel die van Syrië naar België lijdt. Bob moet vervolgens undercover in Syrië om meer te weten te komen.

Het draait dus niet meer om Ferry Bouman, de grootste XTC-producent in de wereld. Maar niet getreurd want we zijn nog niet van hem af. Ferry Bouman (Frank Lammers) zit namelijk in de gevangenis, maar is vastbesloten om erachter te komen wie hem erin heeft geluisd…

Wij zijn benieuwd hoe dit gaat aflopen!

Wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn is helaas nog niet bekend.