Taylor Swift bewijst nog maar eens dat ze een groot hart heeft. De zangeres schenkt maar liefst 9000 euro aan een jonge fan die lijdt aan kanker. Dankzij de gift kan de 16-jarige Trinity Foster al haar medische rekeningen betalen. 

Swift doneerde via de crowdfundingsite GoFundMe en liet een persoonlijke boodschap achter. ,,Trinity, ik zag foto’s van het feestje dat je in je ziekenhuiskamer gaf ter ere van mijn nieuwe album. Ik wil je bedanken voor je steun! Ik hoop dat ik je binnenkort persoonlijk een knuffel kan komen geven, maar voor nu stuur ik je dit en al mijn liefde. Je vriendin Taylor”, schreef de zangeres. 

Trinity startte haar inzameling in februari en haalde tot nu toe 3600 euro op. Op haar crowdfundingpagina schrijft ze dat de chemotherapie erg zwaar voor haar is en dat de verzekering niet alle kosten dekt. De tiener probeerde over te stappen naar een andere verzekeraar, maar ook daar werd haar verteld dat ze niet in aanmerking komt voor een terugbetaling.

Foto: Taylor Swift. © Evan Agostini/Invision/AP