Vandaag is er weer een nieuwe aflevering van Temptation Island Vips. De koppels mogen natuurlijk nog niet bekend maken of ze nog bij elkaar zijn of niet. Maar er zijn grote vermoedens dat koppel Shirley en Damian uit elkaar zijn. En dit is waarom..

Het Instagram kanaal @team_tempa komt vaak met juicy roddels, maar ook met keiharde bewijzen. Nu hebben ze foto’s geplaatst waar het er sterk op lijkt dat Shirley samen met verleider Daan op vakantie is geweest.

  1. Op deze foto is te zien dat Shirley en Daan allebei een instastory hadden geplaatst met ’toevallig’ precies dezelfde handdoeken erop.

2. In Temptation Island Vips heb je kunnen zien dat Shirley zat te klagen over het feit dat ze al heel lang graag samen met Damian naar de Apenheul wilde. Dat is nu dan eindelijk gebeurd, maar dan met Daan..

3. Als laatste bewijs, dat de twee waarschijnlijk een relatie hebben, hebben ze deze foto geplaatst. Hier wordt Daan gevraagd of hij een vriendin heeft. Daar plaatst hij een intieme foto bij. Haar hoofd is dan wel doorgekrast, alleen verraden de sieraden en nagels van de dame, dat het Shirley is.

We zijn benieuwd hoe dit afloopt…