Rihanna (31) breidt haar imperium alsmaar uit. De zangeres komt nu met een eigen lingerieshow voor haar merk Savage x Fenty. De Barbados-dame heeft al een tijdje deze lijn, maar vult het gat dat de Victoria’s Secret-show achterlaat.

“We werken er hard aan om dit de meest uitdagende, sexy, energieke ervaring te maken dat je je maar kunt voorstellen!”

Het wordt een hete boel op de streamingdienst van Amazon. Rihanna gaat haar nieuwe collectie van haar lingerielijn Savage x Fentynamelijk live presenteren op het platform. Hiermee lijkt de zangeres de geannuleerde Victoria’s Secret-show achterna te gaan. Op Twitter kondigt de brunette het grote nieuws aan. “Dit jaar komt Savage voor het eerst op Amazon Prime”, vertelt RiRi. “We werken er hard aan om dit de meest uitdagende, sexy, energieke ervaring te maken dat je je maar kunt voorstellen!”