Platenmaatschappij Noah’s Ark, opgericht door Vincent Patty aka Jiggy Djé, vierde eerder dit jaar nog het 12,5 jarig bestaan. Vandaag bereikt het label, waar o.a. Kraantje Pappie, Bizzey, Diggy Dex, Jonna Fraser, S10 en Yung Felix bij getekend zijn, een nieuwe mijlpaal. Het YouTube-kanaal heeft maar liefst 1 miljoen abonnees bereikt en behoort daarmee tot de top van Nederland. Na de allereerste upload in 2008 (de clip van Positivisme), zijn er meer dan 1.000 video’s verschenen. Hoogtepunten zijn o.a. de video ‘Traag’ van Bizzey ft. Jozo & Kraantje Pappie, ‘Loco’ van Yung Felix ft. Poke en Dopebwoy, ‘Feesttent’ van Kraantje Pappie ft. Jiggy Djé, Kluis’ van Hef en ‘Storm’ van aanstormend talent S10.

Naast muziekvideo’s is er ook veel andere content verschenen, zoals de serie ‘Pokoe Maken Terwijl Kees Allemaal Dingen Tegen Je Zegt’. Om de miljoen abonnees te bedanken is er een speciale video gemaakt waarin een aantal artiesten in hun natuurlijke habitat te zien zijn. “Het is echt tof en best onwerkelijk om te zien hoezeer het account is gegroeid en hoe snel dat is gebeurd.

Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland. In een tijd waarin YouTube een dominante rol heeft in het media landschap biedt het enorme kansen om over een account te beschikken dat hoort bij de tien grootste van het land. Noah’s Ark maakt vanaf het begin veel content anders dan muziekvideo’s en ik denk dat we dat in de toekomst dan ook steeds meer zullen gaan doen.” Vincent Patty (Jiggy Djé) Directeur Noah’s Ark en Top Notch