Op Instagram laat de Amerikaanse rapper Travis Scott zijn 19 miljoen volgers weten dat er een Netflix-documentaire over hem uitkomt met de titel Look Mom I Can Fly.

Dit doet hij door een foto te plaatsen waarop hij een aantal VHS-banden vasthoudt met daarop zijn beeltenis en de titel van de documentaire.

De rapper, die vorige maand nog te vinden was op het Hilvarenbeekse festival WOO HAH!, riep fans op om naar een platenzaak in zijn woonplaats Houston te komen met de woorden “Ik heb iets dat jullie moeten zien”. Aan die oproep werd in groten getale gehoor gegeven.

In de winkel deelde Scott handtekeningen uit en werd een preview vertoond van de documentaire. Daarin komen onder meer zijn kinderjaren, spraakmakende optredens en ook Scotts relatie met Kylie Jenner aan bod.

Look Mom I Can Fly is vanaf woensdag 28 augustus te zien op Netflix.