Rapper Sjors blijkt ernstig ziek te zijn. Het boekingskantoor van de rapper laat aan 1Limburg weten dat de sympathieke Limburger kanker heeft…

Sjors bevestigd dat hij een vlekje op de long heeft dat moet worden bestreden. Dit hoeft niet in alle gevallen kanker te betekenen, maar helaas voor Sjors is dat in zijn geval dus wel zo. ”Waar het kan, gaat het door”, zegt de woordvoerder van Sjors tegen 1L over zijn optredens. “Iedereen heeft er begrip voor dat op basis van zijn gezondheid gekeken wordt waar hij wel en niet kan optreden.”

Rapper Sjors maakte begin juli al bekend dat het even niet goed met hem ging. Hij lag toen ook opnieuw in het ziekenhuis, waardoor hij tijdelijk niet kon optreden. Op zijn Instagram deelde Sjors destijds het verdrietige nieuws. “Vanaf maandag zal rapper Sjors worden opgenomen in het ziekenhuis voor behandeling van een ziekte. Hierdoor kan hij tijdelijk niet optreden”, luidde de tekst.

Sjors, die momenteel druk bezig is met zijn Duitse carrière, werd al een tijdje bestookt met vragen over zijn nieuwe look. Deze vragen variëren van: ‘Heb je kanker?’ tot ronduit schandalige beledigingen verpakt in een vraag. Ook zijn er veel sterktewensen, zoals ‘Hou je taai, Sjors!’